יוסי בכר<br>קרדיט: פלאש90, יוסי זליגר
יוסי בכר קרדיט: פלאש90, יוסי זליגר

הוועדה למינוי דירקטורים בתאגידים בנקאיים בבנק ישראל פרסמה רשימה של שישה מועמדים מטעמה לכהונת דירקטורים בבנק דיסקונט. בקטיגוריה של דירקטור חיצוני מועמדים חגי הלר וחיים דורון כהן; ובקטיגוריה של דירקטור ב"מעמד אחר" שאינו דירקטור חיצוני המועמדים הם ראובן אדלר, ירום אריאב, יודפת הראל בוכריס, בן וציון זילברפרב.

 

המועמדים מטעם הוועדה יעמדו לבחירה באסיפה הכללית הקרובה של בנק דיסקונט, האמורה לבחור ארבעה דירקטורים על פי החלוקה הבאה: דירקטור אחד במעמד דירקטור חיצוני, העומד גם בתנאי הכשירות של דירקטור חיצוני על פי הוראות ניהול בנקאי תקין של המפקח על הבנקים, וכן שלושה דירקטורים נוספים ב"מעמד אחר" שאינו דירקטור חיצוני.

 

בפני הוועדה הונחו 50 בקשות מועמדות, ולאחר מיון הבקשות בשים לב לתנאי הכשירות הקבועים בדין, ולשיקולי התאמה בהתחשב בצרכי הבנק, ראיינה הוועדה 17 מועמדים. מתוך המועמדים שרואיינו, הרכיבה הוועדה את הרשימה שהועברה לידי בנק דיסקונט.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש