דניאל שחר, מנכל סייפטי <br>קרדיט: יח"צ
דניאל שחר, מנכל סייפטי קרדיט: יח"צ

חברת סייפ-טי גרופ מדווחת כי סייפ-טי דטה א.ר בע"מ, חברה בת בבעלותה המלאה, חתמה ביום חמישי האחרון על הסכם עם חברת סייבר לרכישת כל הקניין הרוחני של חברת הסייבר, אשר נועד לזהות מתקפות על שירותים מוחצנים (קרי, אתרים שיווקיים של בנקים, אתרי מסחר מקוון, אזורים אישיים באתרים של חברות ביטוח, וכו’).

 

בכוונתה של סייפ-טי דטה להשתמש בקניין הרוחני שיירכש לצורך זיהוי אנומליות בהתנהגות של משתמשים כאשר הם ניגשים לשירות ומשתמשים במידע הארגוני, ובכך לשדרג את פתרון ה- Software Defined Access (SDA) שלה, ולייעל עוד יותר את ההגנה מפני התקפות סייבר שפתרון זה נועד להעניק ללקוחות החברה. בנוסף, בכוונת החברה לנצל את הקניין הרוחני שיירכש על מנת לבחון חדירה לשוק ה–Web Behavior Analytics וכן לשוק ה-User Behavior Analytics שהוערך על ידי חברת האנליסטים MarketsandMarkets בכ-131 מיליון דולר ארה"ב בשנת 2016. במסגרת ההסכם, נקבע כי סייפ-טי דטה תרכוש את הקניין הרוחני כנגד תשלום במזומן, בתמורה שנקבעה בהסכם.

 

השלמת העסקה כפופה להתקיימות תנאי מתלה שמקובל בעסקאות מעין זו. להערכת החברה, העסקה תושלם עד סוף חודש אפריל 2018. החברה תשוב ותדווח אודות העסקה, כנדרש על פי דין.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש