במריל לינץ טוענים כי בשנת 2010 שוק EEMEA התמקד בכלכלות בעלות אפשרויות שיקום עצמי כמו טורקיה, בעוד שב-2011, הם צופים כי אזור EEMEA יהיה אחד מהשווקים המתעוררים בעלי הצמיחה הגבוהה לעומת 2010.


במריל לינץ’ סוברים כי ארה"ב לא תכנס למיתון שני והצמיחה העולמית תתרחב מעבר לשווקים המציגים התאוששות מהותית לאלו שעד כה פיגרו מאחור. הכוונה היא שבאזור EEMEA (שווקים מתעוררים באירופה, מזה"ת ואפריקה) לטורקיה כבר לא יהיה מונופול על צמיחה.
במריל לינץ’ טוענים כי טורקיה תמשיך להציג צמיחה חזקה, עד לרגע בו תצטרך להתמודד עם האינפלציה, אך מצביעים על כך שהשינוי המהותי ביותר באזור צפוי לבוא מכיוון רוסיה, בה ההתאוששות המונעת על ידי צמיחה מקומית, תהיה בין החזקות ביותר באזור ותחזק גם את התאוששות גוש מדינות ה-BRIC (ברזיל, רוסיה, הודו וסין).
 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש