סייג’ דיזיין אוטומיישן בע"מ (Sage-DA), חברה בת של סגנטק ישראל המוחזקת על ידי קרן תעוזה (38.1%), הכריזה על השלמת הגרסה הראשונה של מוצר ה-iDRM החדש שלה (iDRM 5.0), המהווה פלטפורמה לפיתוח וניהול של כל כללי התכנון של שבבים ( semiconductor technology design rules) .

 

המוצר החדש כולל ממשק משתמש חדש eDRM (electronic design rule manual) , שפותח על ידי Sage-DA. ממשק זה מאפשר ליצרני מוליכים למחצה לקרוא באופן אוטומטי סט שלם של כללי תכנון ממאגרי הנתונים או הקבצים הפנימיים שלהם ולסנכרן אוֹתָם באופן אוטומטי עם מערכת iDRM.

 

מערכת iDRM החדשה מייצרת אוטומטית את הבדיקות (DRC) Design Rule Check עבור כללים אלה ועבור כל תוספת או עידכון לכללי התכנון. יתר על כן, Sage-DA גם שילבה את iDRM 5.0 עם מוצר ה- DRVerify שלה, שמייצר באופן אוטומטי בדיקות QA עם כיסוי גבוה לכל חוקי התכנון ומשתמש בהם לאמת את ה- DRC-runset. המוצר החדש מאפשר ליצרני מוליכים למחצה לפתח טכנולוגיות וכללי תיכנון במהירות רבה יותר, עם פחות שגיאות, ולספק עדכוני טכנולוגיה ללקוחות שלהם תוך זמן קצר יותר.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש