פלאזה סנטרס מודיעה כי מנכ"ל החברה, דורי קרן, יפרוש מתפקידו בסוף חודש מרץ 2018. קרן מונה לתפקיד בסוף חודש ינואר 2016, לאחר שכיהן כמנהל פעילות החברה בפולין ובלטביה.

 

קרן אמר: "אני שמח שהקדשתי 11 שנים לפלאזה, שהציעה פלטפורמת נדל"ן ייחודית המתמקדת בפיתוח קמעונאי בשוק ההשקעות של מרכז ומזרח אירופה והאזור. המשבר הפיננסי העולמי השפיע על האסטרטגיה העסקית של החברה, שכן השנים האחרונות הוקדשו ליישום הדרישה לארגון החוב מחדש אשר זימן אתגרים שונים מאוד עבור הנהלת הקבוצה. אני רוצה להביע את הכרת התודה שלי להנהלה ולכל עמיתי בפלאזה, ואני גם רוצה להודות לדירקטוריון על שנתן לי את ההזדמנות לקחת את ההגה. אני מאחל להם את כל הטוב ביותר לעתיד".

 

רון הדסי, יו"ר פלאזה, אמר: "בשמי ובשם הדירקטוריון, אני רוצה להודות לדורי קרן על תרומתו לפלזה. דורי בילה יותר מעשור עם החברה, החל משנת 2006 כמנהל פיננסי של עסקי החברה בפולין ולטביה, ולאחר מכן כיהן כמנכ"ל וכמנהל הכספים של פולין ולטביה, טרם מינויו למנכ"ל פלאזה בשנת 2016. בשנתיים האחרונות הוא פיקח על פעילות מקיפה אשר הפחיתה משמעותית את החוב של החברה ואנו מאחלים לו הטוב ביותר במאמציו העתידיים".

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש