אופנהיימר מפרסמים עדכון על מדיוונד בעקבות מפגש עם הנהלת החברה: "לאחר מפגש עם הנהלת חברת מדיוונד (MDWD), אנו נותרים אופטימיים בגישתנו בנוגע לחברה ומעריכים כי היא נהנית מפרופיל סיכון נמוך יחסית, כאשר שתי התרופות המרכזיות של החברה, NexoBrid לטיפול בכוויות ו-EscharEx לטיפול בפצעים כרוניים, נמצאות בשלבים קליניים מתקדמים בארה"ב ומבוססות על חומר פעיל שכבר אושר לשימוש באירופה".
לדברי האנליסטים, "שתי התרופות נהנות מיתרונות משמעותיים בהשוואה לניתוח להסרת הגלד, הן מבחינה קלינית והן מבחינה כלכלית, ולחברה מקורות מימון מספקים על מנת לממן את התוכניות הקליניות בשתי התוכניות.
"להערכתנו, ה-EscharEx מהווה את הפוטנציאל המסחרי הגדול יותר, עם שוק פוטנציאלי של 2.4-4.5 מיליון חולים בארה"ב ואנו צופים מכירות שיא של 290 מיליון דולר בשוק האמריקאי בתרופה זו, בהתבסס על נתח שוק של 15% ועל מחיר של 1,250 דולר לטיפול. באירופה, אנו צופים מכירות שיא של 130 מיליון דולר, עם נתח שוק ותמחור נמוכים יותר מאשר בשוק האמריקאי.
"בנוגע ל-NexoBrid, אנו צופים הגעה לנתח שוק של 50% בארה"ב ומכירות שיא של 100 מיליון דולר, עם תמחור של 4,500 דולר לטיפול. אנו מעדכנים מעט כלפי מטה את תחזיותנו לרבעון הרביעי של השנה, בעקבות צפי למכירות נמוכות יותר באירופה, כתוצאה מאילוצים תקציביים.
"אנו מעריכים כי יש צורך בהסטת תשומת לב המשקיעים מהמכירות הרבעוניות באירופה להתקדמות התוכניות הקליניות של ה-EscharEx וה-NexoBrid בארה"ב. אנו מאמינים כי התחלת ניסוי ה-Phase 3 ב-EscharEx בארה"ב, שצפויה בחציון הראשון של 2018, תסייע ביצירת מודעות להזדמנות העסקית המשמעותית בתרופה. אנו ממשיכים לדרג את מניית MDWD ב-Outperform עם מחיר יעד של 10$", סיכמו באופנהיימר.