ןוליו בייס מפרסמים היום סקירה בעקבות פרסום הדוחות של סלע נדל"ן: "החברה נוסדה בשנת 2007 כקרן ריט. בשנות פעילותה עד היום, איגדה הקרן פורטפוליו של 30 נכסים מניבים בישראל (שווי בספרי החברה של כ-2.46 מיליארד ₪). סלע נדל"ן, מעצם היותה קרן ריט, עומדת להערכתנו ברמת סיכון נמוכה ושומרת על סף מינוף של עד 60%, ומבצעת חלוקת דיבידנד שוטפת.

 

"החברה פרסמה הבוקר את תוצאותיה לרבעון השלישי של שנת 2017. התפוסה בנכסים נשארה גבוהה סביב 95% ולהערכתנו עד סוף 2017 תחזור החברה לרמת תפוסה של סביב 96% לפחות. החברה הציגה עליה נאה של 4.5% ב-NOI מנכסים זהים כתוצאה מעלייה בתפוסה ובשכ"ד.

 

"לחברה היקף נכסים בלתי משועבדים בהיקף של כ-2.13 מיליארד ₪ המהווים כ-83% מהיקף הנכסים של החברה. דרוג אגרות החוב של החברה (סדרות א’ ב’ ו-ג’) עלה לאחרונה לרמה של Aa3 עם אופק יציב.

 

"בעקבות השיפור בתוצאות החברה וגידול במצבת הנכסים, עדכנה החברה כלפי מעלה את התחזיות לשנת 2017. חלוקת הדיבידנד צפויה להישאר כמו בתחזית המקורית, 61 מ’ ש"ח הגוזרים תשואת דיבידנד גבוהה של כ-5%!

 

"אנו נותרים בהמלצת קנייה ומעדכנים את מחיר היעד ל-8.57 ₪ למנייה ₪ (אפסייד של כ-21%), לפי מכפיל של 13 על ה-FFO הצפוי ל-2017 (רבעון 3 מנורמל שנתית) הגוזר מכפיל הון של 1.25. להערכתנו, אחזקה בחברה בעלת מאזן חזק, עלות חוב נמוכה ונגישות מצוינת לשוק ההון והחוב, היא תוספת ראויה לתיק ההשקעות."

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש