התר ברש, מנכלית מיילן<br>קרדיט: יח"צ
התר ברש, מנכלית מיילן קרדיט: יח"צ

חברת הפארמה מיילן פרסמה לפני זמן קצר את דוחותיה הכספיים לרבעון השלישי של 2017. החברה דיווחה על רווח נקי של 88.3 מיליון דולר, או 16 סנט למניה, לאחר הפסד של 119.8 מיליון דולר או 23 סנט למניה בתקופה המקבילה אשתקד. הרווח למניה לפי כללי החשבונאות המקובלים (GAAP) עמד ברבעון שחלף על 16 סנט, קפיצה של 170% לעומת הפסד של 23 סנט למניה בתקופה המקבילה אשתקד. הרווח המדולל המותאם למניה רגילה ("EPS מותאם") היה 1.10 דולר, בקנה אחד עם הציפיות וירידה של 20% לעומת התקופה המקבילה אשתקד.

 

ההכנסות הרבעוניות של ענקית הפארמה הסתכמו ב-2.99 מיליארד דולר, ירידה של 2% לעומת 3.06 מיליארד ברבעון השלישי של 2016 ונמוך מקונצנזוס האנליסטים שצפה נתון של 3.08 מיליארד.

 

בעיקר כתוצאה מהשקת הקופקסון הגנרי, מיילן מגדילה את נקודת האמצע של התחזיות הקודמות שלה לרווח מתואם למניה לשנת 2017, ואת טווח ההכנסות הכולל על ידי הגדלת הקצה הנמוך של הטווחים. תחזית ההכנסות לשנת 2017 עומדת כעת על 12.5-11.75 מיליארד דולר, ומשקפת גידול של 9% במרכז האמצע בהשוואה לשנת 2016. החברה מעלה את הקצה הנמוך של תחזית הרווח הנקי המתואם למניה לשנת 2017 וצופה כעת טווח של 4.70-4.45 דולר, ירידה של 6% בנקודת האמצע בהשוואה לשנה הקודמת. מיילן אינה מספקת הנחיות למבט צופה פני עתיד עבור US GAAP.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש