חברת השכרת המשרדים ריג’ס פתחה מרכז עסקים חמישי בתל אביב - במגדל עזריאלי בשרונה. המרכז, שנפתח בקומה ה-30 של המגדל, מציע עמדות עבודה בעלות חודשית אטרקטיבית: 1,600 ש"ח לאדם באופן ספייס ו- 2,400 ש"ח לעמדת עבודה במשרד פרטי.

 

מרכז העסקים החדש משתרע על פני שטח של 2,400 מ"ר וכולל 243 עמדות עבודה בחלוקה למשרדים פרטיים מאובזרים ולחללי עבודה, 3 חדרי ישיבות מפוארים, טרקלין עסקים, חניון רחב ידיים ומגוון שירותי משרד בהתאמה אישית לפי צרכי הלקוחות. המגדל ממוקם בסמיכות לתחנת רכבת מרכזית, במרחק דקה נסיעה ליציאות לכביש איילון, עם קישורים מצוינים אל מחוץ לעיר. לריג’ס מרכזי עסקים גם בשד’ רוטשילד 22, במגדל המוזיאון, במגדל אלקטרה וברמת החיל בשטח כולל של מעל ל- 10,000 מ"ר.

 

רון יריב, מנכ"ל ריג’ס ישראל: "כמותג יוקרה בינלאומי חשוב לנו לבחור עבור לקוחותינו את הלוקיישנים האידיאליים לעבוד בהם. עם פתיחתו של המרכז ה-12 ניתן בהחלט לציין כי 2017 הינה שנת תנופת הפיתוח העסקי המואץ של Regus בישראל. ריג’ס בשרונה הינו מרכז העסקים החמישי שלנו במטרופולין של תל אביב ומצטרף למרכזים הפעילים והמצליחים ברוטשילד 22 וברמת החייל, במגדל אלקטרה ובמגדל המוזיאון. בקרוב, יפתחו המרכזים החדשים של ריג’ס בירושלים בהר חוצבים ובאזור העסקים של אור יהודה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש