הרווח הכולל של אליאנס בתשעת החודשים של השנה, הסתכם בסך של כ- 1.1 מיליון דולר לעומת רווח בסך של כ- 3.7 מיליוני דולר, בנטרול השפעת השינוי המבני, בתקופה המקבילה אשתקד. אם זאת ברבעון השלישי נרשם הפסד של כ- 5.6 מיליון דולר לעומת רווח בסך של כ- 2.7 מיליוני דולר, בתקופה המקבילה אשתקד. הקיטון ברווח הכולל בתקופת הביניים וברבעון לעומת התקופות המקבילות אשתקד, נובע, בעיקר הן מקיטון ברווח התפעולי והן מתוצאות של עסקאות מטבע.
חברת אליאנס מפרסמת הבוקר את הדוח לרבעון השלישי. מכירות ברבעון הסתכמו בסך של כ- 76.7 מיליון דולר, בהשוואה לסך של כ- 38.5 מיליון בתקופה המקבילה אשתקד, גידול של כ- 99.0%.
הגידול במכירות נבע מגידול בביקושים, משיפור בתמהיל מוצרים ומהעלאות מחיר שביצעה החברה על מנת לפצות על עליית מחירי חומרי הגלם, בקיזוז, היחלשות שער החליפין של האירו מול הדולר וירידה זמנית כתוצאה מהעברת פעילות ייצור לחו"ל של צמיגים אשר אין לחברה כדאיות כלכלית בייצורם ישראל.
הרווח הגולמי ברבעון הסתכם בסך של כ- 11.9 מיליון דולר, בהשוואה לסך של כ- 11.5 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד, גידול של כ- 2.8%
הוצאות מכירה ושיווק הסתכמו ברבעון בכ- 9.0 מליון דולר עומת סך של כ- 5.4 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד, גידול של כ- 64.1%. הוצאות ההנהלה הסתכמו ברבעון בכ- 3.8 מיליון דולר, לעומת כ- 1.4 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.
ההפסד התפעולי ברבעון נבע בעיקר, מהעלייה החדה במחירי חומרי הגלם, בעיקר גומי טבעי, משחיקה בהיקף המכירות מונחים דולריים עקב הירידה בשער החליפין של האירו מול דולר ומעלייה בתשומות שקליות במונחים דולריים עקב התחזקות שקל מול הדולר. זאת,בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד, בו מימשה החברה מלאי חומרי גלם שנרכשו במחירים נמוכים יותר באופן שמעותי ובה בעת שמרה על מחירי מכירה גבוהים יחסית לתקופה.