קבוצת עזריאלי הציגה תוצאות טובות לסיכום הרבעון השלישי, אשר הצביעו על המשך התחזקות. מצ"ב נקודות עיקריות: גידול בהכנסות מנכסים מניבים- שיפור של כ-11% לעומת הרבעון המקביל ושל כ-5.4% לעומת הרבעון הקודם. הגידול חל ברובו עקב גידול במגזר הקניונים ומרכזי המסחר ומקצתו עקב מגזר המשרדים. ההכנסות במגזר הקניונים רשמו עליה של כ-16% לעומת הרבעון המקביל ובמגזר המשרדים חלה עליה של כ-4%.


כצפוי תוצאותיה של ק.עזריאלי לרבעון השלישי היו טובות עם דגש על המשך התחזקות פורטפוליו הנכסים המניבים ובמיוחד בקניונים. אנו מעריכים כי מגמת השיפור בעסקי הקבוצה תמשך גם ברבעון הבא.


לסוף ספטמבר לחברה אמצעים נזילים של כ-2.5 מיליארד ₪ ונכסים לא משועבדים בהיקף של כ-6.9 מיליארד ₪, שיכולים לשמש את החברה לרכישות בהיקפים גדולים. התשואה הגלומה במחיר המניה עומדת על כ-8.05%. להערכתנו, החברה מתומחרת כיום קרוב לשווייה ההוגן, אך לאור קצבי הצמיחה שהיא מפגינה בפורטפוליו הקיים וקצב ההתקדמות ביזום נכסים חדשים, קיימת עדיפות להחזקה עזריאלי לעומת מליסרון שלאחר עסקת בריטיש.
 

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש