ועדת בוחנים של נציבות שירות המדינה בחרה היום, בסיומו של הליך מכרז, באביבית מסבנד לתפקיד סמנכ"לית בכירה למנהל ומשאבי אנוש למשרד התקשורת. על פי הנחיית שר התקשורת איוב קרא, קודמו תהליכים לאיוש התפקידים לאיוש סמנכ"לים בתפקידי מפתח במשרד, וזאת לאור המשימות שעומדות על הפרק והנחיצות לעבודה השוטפת של המשרד.

 

מסבנד מילאה שורה של תפקידי מפתח בתחום כח האדם ומינהל, בבית המשפט וברשות האכיפה והגבייה. היא מביאה איתה ניסיון רב בגיוס כח אדם איכותי ומקצועי ובטיפול בפרט ובתחומי המנהל.

 

השר קרא ביקש להודות לתמר לשם, אשר מילאה את תפקידה כסמנכ"לית מנהל ומשאבי אנוש למעלה מ- 29 שנים במקצועיות רבה: "לאורך כל השנים, התחלפו שרים ומנכ"לים, וגברת לשם ביצעה את עבודתה על הצד הטוב ביותר בנחישות ובמסירות. אנו בטוחים שתמשיך להצליח גם בתפקידה הבא".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש