מנכ"ל החברת ברן גיורא גוטמן הודיע היום לחברה, כי בהמשך לשיפור בפעילות החברה ומעבר לדוחות כספיים חיוביים של החברה מתחילת שנת 2017 ומטעמים אישיים, הוא מבקש לסיים כהונתו עד סוף שנת 2017.

 

קבוצת ברן, חברת ההנדסה המובילה בישראל המתמחה במתן פתרונות מלאים, רב תחומיים ואינטגרטיביים בתחומי ההנדסה, התשתיות והטכנולוגיה, מדווחת על המשך השיפור העקבי בהכנסות ועל שיפור משמעותי ברווחיות בתוצאות הרבעון השני של 2017.

 

ברן דווחה על הכנסות של 175 מיליון שקל, גידול של כ-4% ביחס להכנסות ברבעון המקביל אשתקד, וצמיחה של 9% בהכנסות ביחס לרבעון הראשון, בו הסתכמו ההכנסות בכ-161 מיליון שקל.

 

הצמיחה בהכנסות ברן מיוחסת בעיקר לפעילות ברן אינטרנשיונל, אשר ההכנסות בה הסתכמו ברבעון השני בכ-114 מיליון שקל, צמיחה של 15% ביחס להכנסות ברבעון המקביל אשתקד, וגידול של 24% ביחס להכנסות ברן אינטרנשיונשל ברבעון הראשון.

 

בפעילות ברן ישראל הסתכמו ההכנסות ברבעון השני בכ-60 מיליון שקל, וזאת בהשוואה לכ-69 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד, והיקף דומה ברבעון הראשון של 2017. ברן ישראל, המבצעת פרויקטים בתחום התשתיות והתחבורה, ממשיכה ומתמקדת במאמצי השגת פרויקטים וכניסה להסכמים בטווח הקצר ולביצוע קרוב, חלקם פרוייקטים משמעותיים מבחינת ההיקף ומשך הפרוייקט.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש