כימיקלים לישראל צפויה לפרסם את תוצאותיה לרבעון השלישי לשנת 2010 ביום ג’ הקרוב, ה- 23/11/10.
מגדל שוקי הוןו צופים לתוצאות טובות וזאת למרות עיתוי חגי תשרי הצפויים לתת אותותיהם על משלוחי החברה, נזכיר כי ברבעון המקביל אשתקד נהנתה החברה מתשלומי מס מופחתים במיוחד ועל כן השיפור התפעולי בין הרבעון השלישי למקבילו נמחק ברובו בשורה התחתונה.
מה צפוי לנו בדו"ח עצמו:
אשלג – אנו מצפים להכנסות של כ- 446 מיליון דולר, ירידה של כ- 7% לעומת התקופה המקבילה אשתקד. רמת הכנסות זו משקפת כמות נמכרת ללקוחות חיצוניים של כ-1,145 אלף טון. שיעור הרווח התפעולי צפוי להישמר ברמה של הרבעון הקודם כלומר, כ- 42%.
פוספט – אנו צופים לעלייה של כ- 15% במכירות הפוספט לעומת אשתקד לרמה של כ- 251 מיליון דולר. הרווח התפעולי צפוי להציג מרווח דו ספרתי ולהסתכם בכ- 30 מיליון דולר.
מוצרי תעשיה – אנו צופים להמשיך שיפור עם הכנסות של כ- 359 מיליון דולר, המשקפים צמיחה של כ- 28% לעומת אשתקד. הרווח התפעולי צפוי לעמוד על כ-54 מיליון דולר, שיעור של כ- 15%.
מוצרי תכלית –צופים להכנסות של כ- 392 מיליון דולר ורווח תפעולי של כ- 59 מיליון דולר.
אנו מסקרים את החברה בהמלצת החזק עם מחיר יעד של 59 ₪.