קנון הולדינגס מודיעה כי OPC Energy, החברה הבת של איי.סי. פאואר ("IC Power"), הגישה טיוטת תשקיף שנייה לרשות ניירות ערך בקשר עם הצעה לציבור בישראל ורישום למסחר של מניותיה בבורסה לניירות ערך בתל אביב. הרישום כפוף לאישור רגולטורי בישראל. ההנפקה, הרישום והעיתוי כפופים לתנאי השוק.
או.פי.סי, שיש לה כיום הון מונפק של 100,000,021 מניות, כולן בבעלות IC Power, ו-1 מיליון מניות ניהול
אופציות, תציע 28,200,000 מניות רגילות חדשות, המהוות כ- 22% מכלל המניות הרגילות הקיימות של OPC (לאחר מתן תוקף השלמת ההנפקה הראשונה לציבור) במחיר התחלתי מינימלי של 12.5 ש"ח למניה רגילה.
בתוך כך, פרסמה OPC את דוחותיה הכספיים לרבעון השני של שנת 2017. בשורה התחתונה, ההפסד הנקי הרבעוני הסתכם ב- 36 מיליון ש"ח לעומת הפסד של 21 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד, בעיקר כתוצאה מגידול בהוצאות המימון, נטו.
ההכנסות ברבעון השני של שנת 2017 הסתכמו בכ- 300 מיליון שקל, לעומת סך של כ- 278 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד, בעיקר כתוצאה מפדיון של 13 מיליון שקל שנרשם ברבעון שחלף עקב התאמה בעבר עם לקוחות OPC, וכן גידול של 11 מיליון שקל בהכנסות כתוצאה מגידול מחיר האנרגיה הממוצע של OPC, עקב תעריפי החשמל החדשים שהציגה רשות החשמל בינואר 2017.