אלי גלמן, מנכל אמדוקס<br>קרדיט: נתן דביר
אלי גלמן, מנכל אמדוקס קרדיט: נתן דביר

ריט 1, קרן ההשקעות במקרקעין הראשונה בישראל, ושותפיה במתחם רעננה, קבוצת ס.ע.ן זהב וחברת סאנפלאוור, חתמו עם חברת אמדוקס על הסכם שכירות ל-10 שנים. לאמדוקס אופציה להפסיק את ההסכם בהודעה מראש בת 5 שנים.

 

אמדוקס שוכרת כ-76 אלף מ"ר במתחם רעננה והסכם השכירות הנוכחי היה אמור לפוג בסוף 2019. הסכם השכירות החדש, אשר מחליף את ההסכם הקודם, קובע כי הכנסות ריט 1 מדמי שכירות של אמדוקס יעלו לכ-41 מיליון שקל בשנה החל מיולי 2017, לעומת כ-35 מיליון שקל לשנה בהסכם הקודם ובסך הכל יסתכמו דמי השכירות ב-68 מיליון ש"ח בשנה. דמי השכירות השנתיים שסאנלפאואר צפויה לקבל על פי ההסכם עומדים על סך של כ-5.4 מיליון ש"ח בשנה.

 

שמואל סייד, מנכ"ל ריט 1, אמר: "אמדוקס ישראל היא שוכרת מרכזית וותיקה של ריט 1, ואנו שמחים על החלטתה להאריך את שהותה במתחם רעננה. מתחם רעננה הוא כיום מתחם העסקים המרכזי של אזור השרון, אשר נהנה מנגישות תחבורתית יוצאת דופן, עם פתיחתו של כביש 531. פתיחת תחנת רכבת במתחם בתחילת 2019 תהפוך אותו לאחד ממרכזי העסקים הבודדים בישראל עם רכבת צמודה לפארק תעסוקה משמעותי. אנחנו מאמינים שחלק ניכר מהתפתחות התעסוקה בעשורים הקרובים, בדומה לניסיון מארצות מפותחות אחרות, יקרה בצמוד למערכות הסעת המונים כדוגמת הפארק שלנו ברעננה".

 

מאמדוקס ישראל ציינו כי החברה בוחנת מספר אלטרנטיבות שונות לגבי הקמת קמפוס עתידי, במטרה לשפר את סביבת העבודה עבור עובדיה, וכי מאחר שבסוף שנת 2019 יסתיים חוזה השכירות שלה במקום, החליטה להאריכו ובמקביל תמשיך לבחון אלטרנטיבות שונות, כאשר חוויית העובד עומדת לנגד עיניה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש