לב לבייב, אפריקה ישראל<br>
לב לבייב, אפריקה ישראל

חברת אפ"י נכסים, מקבוצת אפריקה ישראל, השיקה היום (יום שלישי 9 בנובמבר 2010) בכנס שנערך במלון קראון פלאזה סיטי סנטר את מבצע השיווק ליועצי הנדל"ן. וזאת, לרגל השקת השלב השני של פרויקט מגדלי העסקים היוקרתיים AFI CONCORD.


במסגרת המבצע תעניק אפ"י נכסים פרסים למשווקים שישכירו כמה שיותר שטחים במ"ר והם: הפרס הראשון יזכה את הזוכה בחופשה זוגית חלומית בהוואי כולל שהייה של 7 לילות, הפרס השני יזכה את הזוכה בחופשה זוגית חלומית בניו יורק כולל שהייה של 7 לילות והמסלול הירוק לזכייה ב 10- iPad.


בנוסף, פרס קבוצתי למשרד שישווק את מספר המ"ר הגבוה ביותר יזכה בסופ"ש חלומי בלונדון (מקסימום 10 איש).


מגדלי AFI CONCORD, הממוקמים במתחם העסקים החדיש בבני ברק, הוקמו בהשקעה כוללת של כ-160 מיליון ₪. מגדל השני הינו המשך ישיר לפרויקט מצליח הכולל 13000 מ"ר המושכרים במלואם.


קובי שלום, מנהל חטיבת נכסים מניבים אפריקה ישראל אמר כי, לאחרונה אנו עדים למגמה חדשה המסתמנת בענף הנדל"ן למשרדים באזור המרכז והיא הפיכתה של העיר בני ברק לשחקן מרכזי בזירה זו. הפיתוח הסביבתי לרבות תשתיות הכבישים החדשות והאלטרנטיבה שמספקת העיר לשוכרי אזור גוש דן הובילו את החברה להחלטה כי, נכון יהיה מצד אפ"י נכסים להמשיך ולפתח את שטחי המשרדים באזור.

שלום הוסיף כי, שוק הנדל"ן הנוכחי מחייב את היזמים בתחומי המסחר לפתח שיטות שיווק ומכירה יצירתיות ומהפכניות, ועל כן החליטה החברה לתגמל את יועצי הנדל"ן שישווקו את הפרויקט בשיטת תגמול ייחודית המבוססת לא רק על תשלום בגין דמי התיווך הקונסרבטיביים אלא על שילוב פרסים אטרקטיביים על כל מ"ר שיושכרו.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש