חברת תאת טכנולוגיות מפרסמת את תוצאות הרבעון הרביעי ושנת 2016. דגשים פיננסים לרבעון הרביעי: הכנסות - 25 מיליון דולר, צמיחה של 15.2% בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד, בו הסתכמו ההכנסות בכ-21.7 מיליון דולר.

 

EBITDA מתואם: 3.1 מיליון דולר (שיעור של 12% מההכנסות), בהשוואה ל- EBITDA מתואם שלילי של 1 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.

 

רווח נקי הסתכם ב-1.6 מיליון דולר, בהשוואה לרווח נקי של 3 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. הרווח ברבעון המקביל לשנת 2015 כלל רווח של 4.8 מיליון דולר בגין רכישה הזדמנותית. רווח / הפסד על בסיס Non-GAAP הסתכם ב-1.8 מיליון דולר, בהשוואה להפסד של 1 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.

 

תזרים מזומנים שנבע מפעילות שוטפת: 4.8 מיליון דולר, לעומת תזרים של 0.9 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.

 

יגאל זמיר, מנכ"ל ונשיא תאת טכנולוגיות: "תוצאות הרבעון הרביעי של 2016 משקפות את ההשפעה של מהלכי ההתייעלות התפעולית שביצענו לצד מהלכי קיצוץ בהוצאות, מהלכים שאנו ממשיכים ביישומם. המכירות בתחום מחליפי החום היו גבוהות באופן יחסי ותרמו לצמיחה בהכנסות ברבעון הנוכחי, וביחד עם השיפור התפעולי הובילו לרבעון נוסף של שיפור ברווחיות. המאזן החזק ומצבת המזומנים בקופה אפשרו לנו לחלק דיבידנד של 3 מיליון דולר במהלך 2016, ויאפשרו לנו לנצל הזדמנויות עסקיות כחלק ממאמצינו המתמשכים לחיזוק את עסקי החברה".

 

דגשים פיננסים לשנת 2016: הכנסות: 95.8 מיליון דולר, צמיחה של 11.9% בהשוואה ל-2015, בה הסתכמו ההכנסות בכ-85.6 מיליון דולר ב-2015. EBITDA מתואם: 7.9 מיליון דולר (שיעור של 8% מההכנסות), בהשוואה ל-EBITDA מתואם של 3.6 מיליון דולר ב-2015 (שיעור של 4% מההכנסות). רווח נקי: 0.1 מיליון דולר שכולל הוצאות מס בגובה 2.7 מיליון דולר (ראה הסבר מטה לגבי הוצאות המס), בהשוואה לרווח נקי של 5.8 מיליון דולר ב-2015. הרווח בשנת 2015 כלל רווח של 4.8 מיליון דולר בגין רכישה הזדמנותית. רווח/ הפסד Non-GAAP הסתכם ב- 2.8 מיליון דולר, בהשוואה לרווח של 0.4 מיליון דולר ב-2015.

 

הוצאות מס: במהלך 2016 נכללו הוצאות מס בגובה של 2.7 מיליון דולר בעקבות שינוי המדיניות הקשורה לחלוקת דיבידנד מרווחים של החברות הבנות בחו"ל, וזאת בשל חלוקה בפועל של רווחים שנוצרו בחברות הללו והאפשרות לחלוקה עתידית של רווחים שנוצרו בחברות הללו.

 

תזרים מזומנים שנבע מפעילות שוטפת: 5.5 מיליון דולר, לעומת תזרים של 0.7 מיליון דולר ב-2015. דיבידנד: במהלך אוגוסט 2016 חילקה החברה דיבידנד במזומן לבעלי המניות בסכום כולל של 3 מיליון דולר.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש