Safe-T Data, מהחברות המובילות באספקת פתרונות העברת מידע וגישה מאובטחת, מודיעה על קבלת אישור רשמי על קבלת פטנט באירופה לטכנולוגיה של המוצר SDA (אשר כונה עד לאחרונה RSAccess) של סייפ-טי דטה.
הפטנט שאושר על ידי משרד הפטנטים האירופאי מגן על בסיס הטכנולוגיה של SDA, והוא נרשם על שמו של אמיר מיזהר. בכוונת מיזהר והחברה להעביר את רישום הפטנט על שמה של החברה.
להערכת החברה, קבלת הפטנט מהווה הכרה בייחודיות הפתרון של SDA בעולם אבטחת המידע לארגונים, וכן אשרור לחדשנות הטכנולוגית של החברה.
מוצר ה-SDA מספק הגנה על כלל האפליקציות הארגוניות, בין אם הן נמצאות ברשת הארגונית ובין אם הן נמצאות בענן הפרטי. מטרת הטכנולוגיה היא למנוע גישה לא חוקית לאפליקציות, וכן ולהסתיר את האפליקציות מתוקפים פוטנציאליים. הפתרון מאפשר שימוש במערכת זיהוי חזקה, עבור סוגים שונים של אפליקציות, גם כאשר אין לאפליקציות עצמן כל מנגנון הזדהות; וכן לסגור פרצות אל תוך הרשת הפנימית של הגוף המוגן במוצר.