קרדיט: עיריית חיפה
קרדיט: עיריית חיפה

בית המשפט לעניינים מקומיים בחיפה קבע היום (א’) כי על מפעל חיפה כימיקלים לרוקן את מכל האמוניה במפרץ חיפה בתוך 10 ימים. גלובס מוסר כי השופטת ג’אדה בסול קבעה זאת בדיון בערעור שהוגש נגד צו הפסקת עבודה שהוציאה עיריית חיפה לעבודה במכל.

 

עיריית חיפה ברכה על הקביעה. "הישג נוסף בדרך ארוכה של מאבק עיריית חיפה לסילוק מכל האמוניה: כעת ייאסר על חיפה כימיקלים להוסיף אמוניה למכל, ויהיה עליו לדאוג לרוקן את המכל תוך 10 ימים. החברה תדאג למציאת חלופות להבטחת קיומו של מלאי האמוניה לשעת חירום", נמסר בהודעת העירייה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 7
    במקום בעמונה עדיף שיתעסקו באמוניה|13|

    המיכל הזה מסוכן לאנשים במפרץ חיפה או כמו שאומר נסראללה "מיכל האמוניה היא פצצת האטום שלי"
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ayb1
    • 12/02/2017 19:18
  • 6
    אין בחירה

    התענוג והמכאוב אולם כשנתבונן במעשיו של היחיד, נמצא אותם כהכרחיים. ובעל כרחו יעשה אותם, ואין לו כל אפשרות של בחירה. והוא דומה בזה, לתבשיל השפות על כירה, שאין לו כל בחירה, והוא מוכרח להתבשל, כי ההשגחה חבשה את כל החיים בשני מוסרות, שהם התענוג והמכאוב. ואין לבעלי החיים שום בחירה חפשית, לבחור ביסורים, או לדחות את העונג. ומותר האדם על בעלי החיים הוא: שהאדם יכול להסתכל למטרה רחוקה, זאת אומרת: להסכים לקבל עתה שיעור ידוע של מכאובים, מתוך בחירתו את העונג, או התועלת שעתידה לבא אליו לאחר זמן. "בעל הסולם" מאמר "החרות"

    • קובי
    • 12/02/2017 17:21
  • 5
    המון שנים מדברים על זה ובינתיים

    הרבה מתים מהמיכל הזיפת הזה. זה לא פשוט להעביר. כל חצי שנה רעיון חדש. עד שלא יהיה אסון לא יעשו כלום.. לדעתי
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • אקוש
    • 12/02/2017 15:30
  • 4
    עקב תחלואי העבר במועצת הלול .. נו

    נו באמת נראה לך שזה יהיה ? דחילק עיוני לא רואה את זה גם בעוד שנים רבות לצערי
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • yehodap
    • 12/02/2017 14:45