חברת רבל מודיעה כי במהלך התקופה שחלה ממועד פרסום הדוח הרבעוני ליום 30 בספטמבר 2016 ועד להיום (שני, 5.12) חברות הקבוצה זכו ו/או התקשרו בהסכמי מסגרת חדשים לאספקת מוצרים ותבניות בהיקף כולל של כ- 88.6 מיליון אירו. הסכמים אלו מבטאים את הצורך הגדל בעולם בשימוש במערכות דלק העומדות בתקנות זיהום אוויר מחמירות, על רקע הקשחת הרגולציה בתחום זה בסין ובמדינות נוספות.

 

במועד פרסום התוצאות הכספיות לרבעון השלישי של 2016 הסתכם צבר ההזמנות של החברה בכ-1.27 מיליארד אירו; מועדי המימוש של ההזמנות נפרסים עד שנת 2030.

 

את תשעת החודשים הראשונים של 2016 סיימה רבל עם הכנסות בהיקף של כ-134 מיליון אירו, גידול של 11% בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד; ה-EBITDA בתקופה זו הסתכם ב-18.2 מיליון אירו, והרווח הנקי עמד על 6.4 מיליון אירו. החברה דיווחה על חלוקת דיבידנד בהיקף של 8.4 מיליון שקל, שישולם לבעלי המניות במהלך חודש דצמבר.

 

בחברה מציינים בדיווח לבורסה כי כל הסכמי המסגרת החדשים הינם בתחום מערכות רכב וכוללים, בעיקר, אספקה של מכלולים למערכות אוורור למיכלי דלק, שייוצרו במפעלי הקבוצה ברחבי העולם.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש