יונה פוגל, לשעבר מנכ"ל פז נפט<br>קרדיט: פלאש90, מרים אלסטר
יונה פוגל, לשעבר מנכ"ל פז נפט קרדיט: פלאש90, מרים אלסטר

גלובס מוסר כי השלב המוסדי במסגרת הנפקת סדרות ה’, ו-ו’ של פז זכה הערב לביקושים של מעל 2.5 מיליארד שקל, כאשר החברה ביקשה במקור לגייס 600 מיליון שקל בלבד.

 

בעקבות הביקושים הוחלט להרחיב את היקף הגיוס לכ- 1.295 מיליארד שקלים, ובמסגרת השלב המוסדי התקבלו התחייבויות מוקדמות בהיקף כולל של 1.124 מיליוני שקלים, שהתחלקו ל-402 מיליון שקל לסדרה ה’ ול-722 מיליון שקל לסדרה ו’. המכרז לציבור המשקיעים יתקיים ביום ד’ הקרוב.

 

סדרה ה’ תשלם ריבית שנתית, לא צמודה, בגובה 2.96% ותיפרע ב-30.11.2020. סדרה ו’ תשלם ריבית שנתית של 1.94%, צמודה למדד, ותיפרע ב 12 תשלומים שנתיים שווים אשר ישולמו החל מנובמבר 2017.

 

יונה פוגל, מנכ"ל פז, אמר בתגובה: "זוהי הבעת אמון מרשימה של המשקיעים המוסדיים בפז, על עוצמתה העסקית ואיתנותה הפיננסית".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש