"על פניו מניות הסקטור לא יקרות, אך האם זה הזמן להסתער?" - כך שואלת היום סבינה לוי, מנהלת מחלקת המחקר בלידר שוקי הון, בסקירה לקראת דוחות מיילן  ופריגו הצפויים להתפרסם ב-9 וב-10 בנובמבר, בהתאמה.

 

לדברי לוי, "עיקר המיקוד בקשר למיילן ממשיך להיות סביב השלכות פרשיית האפיפן על תוצאות החברה וסביב סוגיית מחירי התרופות בארה"ב. החברה עדכנה לאחרונה את התחזיות לשנת 2016 והיא צופה כעת רווח למניה בטווח של כ-4.7-4.9 דולר.

 

"עיקר המיקוד בקשר לפריגו ממשיך להיות סביב השלכות ההרעה בסביבה העסקית בתחום הגנרי, האינטגרציה של עסקי אומגה והשלכות המעורבות המוגברת של קרן Starboard על פעילות החברה. התוצאות של פריגו יושפעו לרעה מעונת אלרגיה חלשה בארה"ב והמשך חזרתה של J&J לשוק ה-OTC.

 

"מניות ה-Spec Pharma לרבות מיילן ופריגו, הציגו ביצועי חסר מהותיים ביחס לשוק מתחילת השנה, כאשר סנטימנט המשקיעים כלפי הסקטור הינו שלילי במיוחד, בין השאר על רקע החששות מפני הרעה נוספת בסביבה העסקית. תמחור מניות הסקטור על פניו לא יקר אמנם ועשוי להוות נקודת כניסה אטרקטיבית. עם זאת, המניות עלולות להמשיך להציג ביצועי חסר ביחס לשוק בחודשים הקרובים בגלל אי הודאות סביב השלכת הבחירות והעלייה ברמת הסיכון בסקטור", סיכמה לוי.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 2
    הזמן להיכנס לנייר לטווח של כמה שנים הוא

    בדיוק כשהנייר בקרשים כמו שפריגו עכשיו, אולי תרד עוד ואולי לא אבל ל 3 שנים קדימה בטוח תיתן תשואה יפה וגם דיווידנטים. אני לא נביא שיצפה מתי לגרד מהריצפה וגם מחיר נמוך ב 45% מספיק לי כנקודת כניסה .

    • משקיע וותיק
    • 07/11/2016 14:41