יו"ר רשות ניירות ערך, פרופ’ שמואל האוזר, ברך על מינויו של איתי בן זאב למנכ"ל הבורסה ואיחל לו הצלחה רבה בתפקידו.
פרופ’ האוזר אמר כי "התקופה הקרובה מעמידה בפני הבורסה אתגרים גדולים ואני משוכנע שלמר בן זאב יש את היכולת להוביל את הבורסה הישראלית אל מקומה הראוי כמחוללת צמיחה במשק וכאחד מעמודי התווך המרכזיים של התעשייה בישראל.
"בעת הזו יש חשיבות גדולה ליצירת וודאות בפעילות הבורסה. אישיותו והכרותו המעמיקה של מר בן זאב עם שוק ההון הישראלי והבורסה בתל אביב תאפשר לו להציב את הבורסה בתל אביב בשורה אחת עם הבורסות המתקדמות ביותר בעולם, להפוך אותה ליעילה ותחרותית, לתרום להגדלת המסחר וההשקעות בהיקפים גבוהים הרבה מאלה שהכרנו אי פעם ולאפשר שיתופי פעולה בינלאומיים. כל אלה ביחד עם ההקלות הרגולטוריות שאושרו לאחרונה יאפשרו לבורסה למלא מקומה כמנוף לצמיחה ויצירת מקומות עבודה.
"אני רוצה לברך את דירקטוריון הבורסה על התהליך המהיר והיעיל ועל הבחירה מבין שורה של מועמדים מצוינים אשר ממחישים את האמונה שיש דרך להביא לשינוי המצב. אני מאמין שההחלטה למנות את מר איתי בן זאב למנכ"ל, שתלווה בממשל תאגידי ראוי הנוגע לתפקיד היו"ר ולתפקיד המנכ"ל, תוכל לייצר שקט תעשייתי שיאפשר להנהלת הבורסה ועובדיה לטפל באתגרים ובמשימות החשובות העומדות לפתחה של הבורסה", סיכם יו"ר רשות ני"ע.