דרור בן אשר, מנכל רדהיל<br>קרדיט: יח"צ
דרור בן אשר, מנכל רדהיל קרדיט: יח"צ

 רדהיל ביופארמה הודיעה היום כי בכוונתה להנפיק American Depository Shares (“ADS”), המייצגים, כל אחד, עשר מניות רגילות של החברה, במסגרת הצעה ציבורית בארה"ב. בנוסף, רדהיל מצפה להציע לחתמים אופציה בת 30 יום לרכישה של עד 15% נוספים מה- ADS המוצעים לציבור. ההצעה לציבור נתונה לתנאי השוק ואין בטחונות בנוגע לעצם השלמת ההצעה, למועד השלמתה, לגודלה ולתנאיה הנוספים.

 

החברה מתכוונת להשתמש בתמורת ההנפקה לצרכי פיתוח קליני של תכניות החברה, לרכישות פוטנציאליות, לתמיכה בפעילות מסחור ולצרכים כלליים של החברה.

 

חתמי ההנפקה הם Roth Capital Partners ו- FBR , המשמשים כמנהלים שותפים מובילים של ההנפקה. Echelon Wealth Partners משמש כמנהל ההנפקה בקנדה, בהקשר למכירות בקנדה.

 

ה- ADS יוצעו בהמשך לתשקיף מדף של החברה אשר הוגש בעבר ל- SEC (Securities and Exchange Commission) האמריקאי ואושר על-ידו כתקף. עדכון מקדים לתשקיף המדף בקשר עם ההנפקה הוגש ל- SEC וזמין באתר האינטרנט של ה- SEC.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 5
    בכלל לא

    קולפלנט זה כלום מוחלט. אני פשוט אומר שאתה טועה בציפיה שלך שקולפלנט יסגרו את המסחר עד ההנפקה פשוט כי אין הנפקה. כרגע. יש תשקיף פתוח. זה הכל. רדהיל היום עושים גיוס בפועל. ולכן יש עצירת מסחר.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • shimi555
    • 02/11/2016 10:14
  • 4
    לא הבנתי אותך ?

    אתה מצדד בקולפלנט ונגד רדהיל ? שווי שוק של רדהיל 600 מליון ש"ח וכל גיוס יהיה בדילול קטן יחסי ! קולפלנט שווי שוק 60 מליון ש"ח וכל גיוס יהיה בדילול גדול ! אולי אני לא מבין ?
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • יונת דאר
    • 02/11/2016 10:05
  • 3
    אתה טועה

    יש הבדל בין הגשת תשקיף לגיוס לבין גיוס בפועל יש המון חברות עם תשקיפים פתוחיפ לסכומים עצומים זה לא אומר שהן מגייסות היום. זה אומר שיש להן את האפשרות לגייס כשיצרו. קולפלנט לא תגייס 25 מיל דולר. זה הסכום שהיא רשמה בחלומות שלה לתקרת גיוס. כמה תגייס ומתי? לא ידוע.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • shimi555
    • 02/11/2016 09:55
  • 1
    רדהיל-לפחות יש הפסקת מסחר עם הודעה

    גיוס זה אף פעם לא דבר טוב,אלא אם זה בפרמיה גבוה מהשער ביום ההודעה על הגיוס,פנטזיה כמובן. אבל יש ההבדל בין התנהלות קולפלנט לרדהיל ! עכשיו אחזור לצד הטכני, הוכח פעם נוספת שבעזרת ניתוח נכון של המצב הטכני , הגיעה צרה לאחר שבירת 470 והמניה כרגע ביטלה את התיקון העולה וחזרה למגמה הראשית השלילית. מי שפעל לפי תוכנית, חסך לעצמו את העצבים . בהצלחה למחזיקים ובאופן כללי לכולנו.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • יונת דאר
    • 02/11/2016 09:41