ODI, חברה בתחום אבטחת המידע שהודיעה לאחרונה על כוונתה להירשם בבורסה בתל אביב על ידי מיזוג עם החברה הבורסאית תמדא, מודיעה היום כי האינטגרטור העיקרי של החברה בצפון אמריקה, חברת הענק ABB, העביר הזמנה עבור אחת מחברות האנרגיה הגדולות בארה"ב לרכישת מערכות הגנת הסייבר של או.די.איי (מערכות ODIX).
סכום העסקה עומד על כ-95 אלף דולר וכי זמן האספקה הצפוי של המערכות הינו לפני תום שנת 2016.
על פי הערכתה של ODI, השלמת העסקה הנ"ל למכירת מערכות ODIX בארה"ב הינה משמעותית לצורך ביצוע מכירות עתידיות נוספות של מוצרי או.די.איי בצפון אמריקה, וזאת, בין היתר, לאור תחום עיסוקו של לקוח הקצה והיותו גורם משמעותי בתחום האנרגיה בארה"ב.
חברת ODI הוקמה בשנת 2009 על ידי דודו גבע וד"ר אורן איתן. החברה פועלת בישראל ובחו"ל בתחום הגנת הסייבר ואבטחת המידע, ובפרט בפיתוח ושיווק פתרונות לאבטחת מידע ארגוני, לצורך שיתוף והעברה מאובטחת ומבוקרת של נתונים ומידע בתוך ארגונים ואליהם, ללא חשש ממתקפות סייבר, דליפת מידע וחדירת מידע עוין וקבצים פוגעניים.
במסגרת פעילותה, מפתחת החברה ומשווקת חבילת מוצרים, תחת המותג ODIX, המספקים פתרונות אבטחת מידע משולבים.
לחברה לקוחות בארץ ובעולם, ובין לקוחותיה נמנים מוסדות פיננסים גדולים כמו הראל ביטוח, מגדל ביטוח, בית ההשקעות אלטשולר שחם. חברות מובילות במשק כמו סונול, דלק, מפעל הפיס, איתוראן, אפקון וגופים ממשלתיים כמו משרד הבריאות.
החברה חתמה על הסכם הפצה ו-OEM עם חברת הענק ABB (NYSE:ABBN, שווי שוק כ-45 מיליארד דולר). כמו כן, לחברה שיתוף פעולה עם חברת PWC, מאחת מ-4 חברות ראיית החשבון הגדולות בעולם.