עופר אליהו, מנכל מגדל ביטוח לשעבר<br>קרדיט: יח"צ
עופר אליהו, מנכל מגדל ביטוח לשעבר קרדיט: יח"צ

מגדל גיוס הון, זרוע הגיוסים של מגדל ביטוח, פרסמה הבוקר את תוצאות המכרז הציבורי של הנפקת אגרות חוב מסדרה ה’: התמורה הכוללת (ברוטו) שתתקבל על ידי החברה בגין אגרות החוב מסדרה ה’ שתוקצינה על פי דוח הצעת המדף, מסתכמת בסך של 901.1 מיליון שקל. שיעור הריבית השנתית אשר תישאנה אגרות החוב כפי שנקבע במכרז, הינו 3.29%. בתום המסחר היום תפרסם החברה את מרווח הסיכון המקורי.

 

נזכיר כי ביום שני מגדל יצאה במכרז מקדים, במסגרתו הוגשו הזמנות לרכישת כ-1.2 מיליארד ש"ח ערך נקוב אגרות חוב (סדרה ה’), מתוכן קיבלה החברה התחייבות מוקדמת מגופים מוסדיים לרכישת 900 מיליון ₪ ערך נקוב אגרות חוב (סדרה ה’), בשיעור ריבית שנתית שלא יעלה על 3.29% עבור מח"מ של 6.9 שנים בהנחה של פדיון מוקדם ובהיקף כספי כולל (ברוטו) של 900 מיליון ש"ח.

 

בעקבות הביקושים, מידרוג אישרה למגדל דירוג (hyb (il.Aa3 באופק יציב לכתבי התחייבות נדחים (הון משני מורכב), בסך של עד מיליארד שקל ע.נ., אשר בכוונת מגדל לגייס באמצעות חברת הבת מגדל ביטוח גיוס הון במקום מסגרת של 800 מיליון ₪ ע.נ., שדורגה בדוח הקודם. תמורת ההנפקה תופקד במלואה בחברה, והיא מיועדת לשימושיה השוטפים ולהגדלת היקף ההון המוכר.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש