אורתם סהר הודיעה הבוקר לבורסה כי אתמול נחתם מזכר הבנות בלתי מחייב בין החברה לבין קבוצת משקיעים הפעילים בארץ ובחו"ל, שאינם קשורים לחברה או לבעלי השליטה בה בדבר ביצוע השקעה בחברה בסך 50 מיליון ש"ח שיושקע במזומן במועד השלמת העסקה וכן מתן אופציה למשקיעים, להשקיע סכום נוסף של עד 35 מיליון ש"ח, במזומן או באמצעות העברת נכסים בשווי הנ"ל לחברה, שיועבר לחברה תוך 6 חודשים ממועד ההשלמה.

 

השקעת סכום ההשקעה וסכום האופציה תבוצע לפי שווי חברה של 15 מליון ש"ח לפני הכסף, והכל כנגד הקצאת מניות של החברה שיקנו למשקיעים בגין סכום ההשקעה הראשון כ-77% מהונה המונפק והנפרע של החברה, בדילול מלא.

 

במקביל, הודיעה החברה כי כן דירקטוריון החברה החליט, לבקש לאשר דחייה קצרה של ארבעה חודשים במועד פירעון קרן אגרות החוב סדרה ד’ הקבוע לחודש אוקטובר 2016 וקבלת פרק זמן של ארבעה חודשים במהלכן
מחזיקי אגרות החוב סדרות ה’ ו-י’ ימנעו מהעמדת אגרות החוב לפירעון מיידי ויוותרו על עמידתה של החברה בתנאים פיננסים לתקופה האמורה. במהלך התקופה הנ"ל תפעל החברה לקידום ביצוע עסקת ההשקעה בחברה ולהזרמת הון לחברה, תוך המשך פעילותה במהלך העסקים הרגיל ועמידה בהתחייבויותיה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 9
    אני חושב שאתה דווקא טועה

    דילול של 77% אומר למיטב הבנתי שכמות המניות תגדל ב-77% כלומר אם יש היום 200 מיליון מניות, יהיו כ-360 מיליון מניות. זה אפילו לא פי 2.... הרי דילול מלא של 100% זה פי 2, אז איך הגעת לפי 4 ? דילול של 300% ?
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • fish72
    • 23/09/2016 18:04
  • 6
    אתה טועה

    הם מקבלים שליטה לפי מחיר נמוך ממחיר הבורסה.כתוב לפי שווי חברה של 15 מיליון שהשווי השוק כמעט 22.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • קונה בזול
    • 23/09/2016 16:27
  • 5
    אתה טועה

    לפי מחיר העיסקה שולם בקושי מחיר השוק לציבור יהיה פי 4 מניות + ההון העצמי כנראה אין ולכן לא רלוונטי יש צבר הזמנות לשלד וגם כנראה הרבה הפסדיים בעתיד תוסיף בעל הבית גנב מי שניצל בעלי אגח והכי חשוב מי המשקיעים החדשים
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • אמונה1
    • 23/09/2016 14:50
  • 4
    תודה דני ושאלה

    אז למעשה בעלי השליטה החדשים יקטינו גם את אחוזי השליטה של אמיר נחום ודורי אורי ? כלומר הדילול יחול גם על אחוזי השליטה שבידיהם (אצל נחום אמיר האחזקה תקטן מ 45% ל 35% ואצל דורי אורי מ 16% ל 12%) ?
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • fish72
    • 23/09/2016 14:42
  • 3
    לפי חישוב שלי 23% מהחברה

    שווים לפי מחיר הבורסה 21.864 מיליון . לפיכך 100 אחוז שווים 95 מיליון וההון עצמי יעלה ב 50 מיליון על ה 65 שכבר יש.העליה בהון עצמי נותנת מענה מצויין לבעיה שאם הוא ההון היה יורד ל 55 מיליון היתה לבעלי האג"ח עילה לפרעון מיידי. לגבי מחיר המניה יש דברים מנוגדים הטוב הוא שסכנת פשיטת הרגל ,בוטלה . בעיית המוניטין השלילית של ההנהלה והמותג תיעלם עם בעלי השליטה החדשים וההון עצמי יתחזק ויעזור לפעילות השוטפת ומצד שני יש דילול.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • קונה בזול
    • 23/09/2016 14:27