נתן חץ, מנכל אלוני חץ<br>קרדיט: יח"צ
נתן חץ, מנכל אלוני חץ קרדיט: יח"צ

חברת דירוג האשראי מידרוג מאשרת לחברת אלוני חץ דירוג Aa3 באופק יציב להרחבת סדרה ט’ לרבות הנפקת אופציות הניתנות למימוש לאגרות חוב מסדרה ט’ בסכום כולל של עד 1 מיליארד שקל ערך נקוב. במידרוג ציינו כי תמורת הגיוס תשמש בעיקר לפירעון חוב.

 

בתוך כך, בחברת הדירוג S&P מעלות הודיעו על קביעת דירוג ‘-ilAA‘ לאיגרות חוב בהיקף של עד מיליארד שקל ע.נ., שיונפקו על ידי אלוני חץ (דירוג מנפיק Stable-/ilAA) באמצעות הרחבת סדרה ט’. לפע מעלות, תמורת איגרות החוב תשמש להחלפת חוב קיים.

 

החברה עדכנה מוקדם יותר כי אמש התקיים מכרז למשקיעים מסווגים להנפקת אגרות חוב מסדרה ט’ של החברה, בדרך של הרחבת סדרת אגרות החוב, וכן להנפקת כתבי אופציה מסדרה 14 של החברה הניתנים למימוש כל אחד ל-100 שקל ערך נקוב אגרות החוב במחיר מימוש של 103 שקל לכל כתב אופציה עד פברואר 2017.

 

במסגרת המכרז, הגישו המשקיעים המסווגים התחייבויות מוקדמות לרכישת אגרות החוב וכתבי האופציה בהיקף כולל של כ-320 מיליון ש"ח. החברה קיבלה את מלוא ההתחייבות המוקדמת. אגרות החוב וכתבי האופציה הוצעו למשקיעים המסווגים בדרך של מכרז על מחיר היחידה, כשכל יחידה כוללת 1,000 ש"ח ע.נ. אגרות חוב ו-15 כתבי אופציה, במחיר מינימאלי ליחידה של 1,179 שקל. מחיר זה יהווה את המחיר המזערי ליחידה במכרז הציבורי.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש