ברק סורני מנכ"ל פסגות בית השקעות הודיע היום על סבב מינויים וקידום בכירים בהנהלת החברה. המינוי הראשון הוא של תמרה דירקטור שתכהן כמנכ"לית פסגות ני"ע - חברת ניהול התיקים וחבר הבורסה של פסגות - שתחליף בתפקידה את ברק סורני שנכנס לתפקיד המנכ"ל. דירקטור עובדת בפסגות ני"ע מאז 2007 וכיהנה לאורך השנים במספר תפקידים בהם סמנכ"לית פתוח עסקי, מנהלת תחום רגולציה ומנהלת קשרי לקוחות תאגידים. היא תכנס לתפקידה באופן מיידי.
המינוי השני הוא של אייל גורן כמנכ"ל פסגות קרנות נאמנות. גורן יחליף בתפקיד את ירון דייגי שביקש לפרוש לאחר חמש שנים מתפקידו זה ולאחר 11 שנה בפסגות בית השקעות. גורן עובד בפסגות מאז 2008 ומכהן בארבע השנים האחרונות כסמנכ"ל קשרי יועצים. גורן ייכנס לתפקידו לאחר סיום חפיפה עם דייגי. את גורן תחליף קרן דנציגרשתכהן בתפקיד סמנכ"לית יועצים ולקוחות אסטרטגיים בחטיבת הלקוחות.
לדברי סורני, "מינויה של תמרה למנכ"לית פסגות ני"ע משקפת את חשיבות מינויו של נושא משרה בעל רקע מקצועי וניסיון רב. חברת ניירות הערך מנהלת כ-65 מיליארד ₪ תיקי השקעות וכן את פעילות הברוקראז’ של פסגות. תמרה מכירה תחומים אלו לפני ולפנים ואין לי ספק כי תצליח בתפקידה. אייל הוא מנהל עם ניסיון רב, ידע בתחום והיכרות רבת שנים עם יועצי ההשקעות בבנקים. אני בטוח כי יצליח בתפקידו זה כפי שהצליח בתפקידו הקודם."
סורני: "אני רוצה להודות לירון דייגי על השנים בהן עבד בפסגות ועל כךשהוביל את פסגות קרנות נאמנות להישגים משמעותיים ועקביים. אני מאחל לו הצלחה רבה בהמשך דרכו". דייגי ביקש למסור: "לאחר 11 שנים בפסגות, מתוכן 5 שנים כמנכ"ל פסגות קרנות נאמנות, החלטתי כי הגיעה העת לסיים פרק מוצלח זה ולעבור לאתגר הבא. ברצוני להודות עלהעבודה המשותפת, לעובדי פסגות, מנהליה, יועצי ההשקעות בבנקים, ובעלי המניות."
עוד אמר סורני כי "סבב המינויים הבכיר מהווה הבעת אמון נוספת בעובדי החברה ובמנהליה. אנו בפסגות מעדיפים תמיד לקדם עובדים ומנהלים מתוך בית ההשקעות ואין ספק כי מהלכים אלו מוכיחים את עצמם באופן מובהק לאורך שנים".