חברת אינסוליין מודיעה כי חתמה על מזכר הבנות לא מחייב עם חברת Owen Mumford לבחינת הפצת האינסופד ברחבי העולם, למעט סין, הולנד, איטליה וטורקיה שבהן נחתמו כבר הסכמי הפצה. בנוסף, הצדדים יבחנו בעתיד אפשרויות לשיתוף פעולה בנוגע למוצרים אחרים אשר החברה מפתחת.

 

על פי מזכר ההבנות, החברה התחייבה כי במהלך תקופה של עד שלושה חודשים ממועד החתימה על מזכר ההבנות, החברה לא תנהל משא ומתן עם צד שלישי, בין היתר, בנוגע לייצור, מכירה ושיווק המוצר בטריטוריה. מובהר כי אין כל וודאות לחתימה על הסכם מחייב בין הצדדים.

 

אייל לוין, מנכ"ל אינסוליין: "אנו שמחים על חתימת מזכר ההבנות עם Owen Mumford שהינה בעלת ניסיון רב, צוותי מכירה ויכולות הפצה ושיווק של מכשור רפואי, גם בתחום הסוכרת. ככל שיחתם הסכם מחייב בין אינסוליין ל- Owen Mumford, תקבל Owen Mumford את זכויות ההפצה הבלעדיות למוצר האינסופד למעט במדינות שם התקשרה החברה או עתידה להתקשר עם מפיצים מקומיים בהסכמי הפצה, לרבות ביחס לסין, שם החברה נמצאת במשא ומתן עליו הודענו לאחרונה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש