שי ליפמן מווליו בייס יוצא בסיקור לחברת חנן מור- ונוקב בהמלצת קנייה במחיר של 15 שקל למנייה, אפסייד של כ- 50% על מחיר השוק.

 

ליפמן כותב בסקירה: "אנו מתחילים לסקר את קבוצת חנן מור בהמלצת קנייה במחיר יעד של 15 שקל למנייה - אפסייד של כ- 48% - לפי מודל שמרני שמהוון את הרווח הגולמי הצפוי של החברה בשנים הקרובות כשרובן המכריע של יח"ד בביצוע ובתכנון מכור.

 

"אנו מוצאים את תחום הייזום למגורים כבעל סיכונים נמוכים לאור הביקוש הקשיח והתחלות הבנייה הבלתי מספקות. בנוסף, כניסתה של החברה לייזום נכסים מניבים היא החלטה נכונה שתייצר לה בעתיד תזרים קבוע שיהווה עוגן ויקל על הייזום בתחום המגורים.

 

"להערכתנו, אחזקה בחברה המנוהלת היטב (בהובלת חנן מור ואבי מאור, המייסדים ובעלי השליטה), שנמצאת בתחום בעל צמיחה, יוזמת וצומחת בקצב נאה, היא תוספת רצויה לתיק ההשקעות", סיכמו בווליו בייס.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    יפה, מזמן לא ראינו המלצה על קבלן

    ועוד קטן יחסית ועוד בכזה אפסייד.. אני אישית מחזיק בקבלן הקטן וה"ספקולטיבי" ב.יאיר, לא המלצה
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • עידודו
    • 31/07/2016 13:46