האנליסט גיל דטנר מלאומי שוקי הון מפרסם היום עדכון המלצה על מניית בזק: מחיר היעד המעודכן עומד על 7.7 ש"ח (ללא שינוי של ממש מהמחיר הקודם), מה שגוזר אפסייד של 7% לעומת מחיר שוק של 7.2 ש"ח. לפיכך, ההמלצה על מניית התקשורת ממשיכה להיות "תשואת שוק".

 

במגזר הקווי, הפחיתו בלאומי את התחזית להכנסות מטלפוניה והורדנו את שיעור הצמיחה בתמסורת. במגזר הסלולרי, הוארכה ההערכה לפרק הזמן שייקח לשוק להתאושש, ומנגד הורדה רמת ההשקעות בטווח הארוך.

 

עם זאת, דטנר מדגיש כי "נוכח האקלים הקודר בשוק ההון, נוכח החלטת בריטניה לעזוב את האיחוד האירופי, בזק מציעה למשקיעים חוף מבטחים איכותי".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    דעתי - לא לעולמים רגולציה אוהדת.

    רואים שאף אחד לא רוצה לקחת מנתניהו את הטיפול בבזק. הימור פרוע - יחזיקו את הרגולציה, עד שאלוביץ ימכור חלק גדול מגרעין השליטה, ואז העסק יתפרק בשלבים. מתי לא יודע. כיום מחירי בזק זה פשוט מס מיותר שמוטל על האזרחים.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • גיא5
    • 28/06/2016 11:32