יורם בריק, מנהל הכספים של קבוצת כלמוביל, פורש בתום 30 שנות פעילות בקבוצה. בריק ימשיך לשמש כיועץ לדירקטוריון הקבוצה לאחר סיום תפקידו.

 

רון מי-טל וינפלד, המשמשת כיום כמשנה למנכ"ל וסמנכ"לית הכספים של קבוצת קסטרו, תחליף את בריק ותשמש החל מחודש ספטמבר 2016 כמנהלת הכספים החדשה של הקבוצה.

 

קבוצת כלמוביל הינה היבואנית של יצרני הרכב מרצדס בנץ, סמארט, יונדאי מוטור, מיצובישי מוטורס וקינג לונג בישראל. כלמוביל המעסיקה למעלה מ-1000 עובדים בכ-70 מרכזים הכוללים אולמות תצוגה, מרכזי שירות, אתרי תפעול ומטה משרדים, מנוהלת על יד צביקה פולק ונמצאת בבעלות פרטית של שמואל, יואב ותמרה חרל"פ.

 

יו"ר הקבוצה ד"ר שמואל חרל"פ וסגן היו"ר יואב חרל"פ מסרו, כי הם מצטערים על החלטתו של בריק לפרוש מתפקידו וציינו את תרומתו החשובה בהתפתחות ובהצלחה של כלמוביל להיות קבוצת הרכב הגדולה בישראל. עוד ציינו השניים כי בריק ימשיך לשמש כיועץ לדירקטוריון הקבוצה לאחר סיום תפקידו.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש