איתן כבל<br>קרדיט: פלאש90, הדס פרוש
איתן כבל קרדיט: פלאש90, הדס פרוש

ועדת הכלכלה של הכנסת, בראשות ח"כ איתן כבל, התכנסה היום לדיון דחוף במינוי יו"ר לחברת החדשות בערוץ 10 והבטחת חופש העיתונות בערוצי החדשות המסחריים. היו"ר כבל נעל את הישיבה כמה דקות אחרי שנפתחה, לאחר שהתברר מיד בפתיחת הדיון כי רמי סדן והנהלת ערוץ 10 נעדרו.

 

"ביקשתי לזמן את הדיון בנושא ההתרחשויות האחרונות סביב מינוי יו"ר דירקטוריון ערוץ 10, והדברים שאמר או לא אמר", פתח היו"ר כבל, "אבל עוד לפני זה אני רואה בחומרה רבה את ההחלטה של הנהלת ערוץ 10 שלא להגיע לדיון. הוועדה, ואני באופן אישי, עמלנו רבות לסייע לערוץ 10 וההיעדרות היא צעד שלא נכון גם מבחינה ציבורית".

 

כאמור, היו"ר כבל הודיע בכעס רב כי הוא סוגר את הישיבה והבהיר כי הוא לא מתכוון לעבור על כך לסדר היום. "גם רמי סדן הודיע לי פתאום שהוא חולה, ואני לא מתכוון לוותר לאף אחד. הדיון הזה יתקיים כבר בימים הקרובים בנוכחות כל הגורמים שידם בעניין והוזמנו לדיון היום. מי שלא יכבד אותנו אנחנו לא נכבד אותו", אמר.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש