למרות העלויות הגבוהות, 46% מהעובדים בארגונים, משתמשים בטלפון הנייד שקיבלו במקום עבודתם, גם בזמן חופשה פרטית בחו"ל. כך עולה מסקר אינטרנטי חדש, שערכה חברת התקשורת אומניטלקום בסוף אוג’ 2010. הסקר, שנערך בקרב אנשי מכירות ועובדי חברות הייטק מישראל ומחו"ל, בדק אם במהלך חופשה פרטית בחו"ל עושים העובדים הללו שימוש בטלפון הנייד של העבודה או משתמשים בטלפון הנייד הפרטי.


נתוני הסקר מגלים כי 52% מהמשיבים לוקחים איתם לחופשה טלפון נייד פרטי, אולם עדיין 46% מהעובדים דיווחו כי הם משתמשים בטלפון הנייד, שקיבלו במקום עבודתם כשהסיבות לכך הן: %20 מהם דיווחו כי הם משתמשים בטלפון העסקי כיוון שאין להם אלטרנטיבה אחרת, 14% דיווחו כי הם משתמשים בטלפון העסקי אמנם אך בתקציב מוגבל, 8% מהם השיבו כי הם משתמשים בטלפון העסקי כיוון שהם מאמינים כי זוהי הטבה שמגיעה להם במסגרת תנאי העסקתם ו-4% מהם אף טענו כי הם עושים שימוש בטלפון העסקי כיוון שהוא בחינם.


מבין המשיבים הישראליים, שהשתתפו בסקר, 36% השיבו כי הם משתמשים בטלפון העסקי כיוון שאין להם אלטרנטיבה אחרת, ו-34% השיבו כי הם משתמשים בטלפון העסקי אבל עם תקציב מוגבל. 25% מהמשיבים הישראליים ענו כי הם מאמינים כי זוהי הטבה שמגיעה להם במסגרת תנאי העסקתם ורק אחוז קטן ענה כי הם משתמשים בטלפון העסקי כיוון שהוא בחינם.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש