המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי (כולל מע"מ) לא יעלה על 5.85 ש"ח לליטר, עליה של 1 אג’ מהחודש הקודם (עליה של 0.17%). תוספת בעד שירות מלא תעמוד על 19 אגורות לליטר (כולל מע"מ), ללא שינוי מחודש קודם.

 

המחיר המרבי לליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי באילת (ללא מע"מ) לא יעלה על 5.00 ש"ח לליטר, עליה של 1 אג’ מהחודש הקודם (עליה של 0.2%) . תוספת בעד שירות מלא (ללא מע"מ) תעמוד על 16 אגורות לליטר, ללא שינוי מחודש קודם.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 2
    גלובס חוזרים על תחזיות מטומטמות

    המחיר תלוי בעיקר בנפט הגולמי + דולר שמשתנים כל הזמן. יכולים לעלות ולרדת 2-3 אחוזים ביום. ואפילו יחד 5-6% ביומיים. החודש גם ירד הבלו בכמה אגורות. אבל את זה גלובס ידעו. לכן פשוט מטומטם לתת תחזית למחיר הבנזין אפילו יומיים לפני שנקבע המחיר. זה כמו לתת תחזית מדוייקת לשער הדולר והנפט יומיים מראש. ותבינו שאם הם במקרה קולעים בתחזית בדיוק של אגורה - זה מקרי לחלוטין.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ATUK19
    • 27/04/2016 11:43