קסניה ונצ’ר קפיטל מודיעה על גיוס מוצלח לחברה. החברה השלימה גיוס של 5.3 מיליון שקל, לאחר שהתקבלו במכרז הזמנות בהיקף של 13.8 מיליון שקל, עם ביקוש יתר של מעל פי 2.5. את ההנפקה הובילו סייבל שוקי הון מבית סייבל השקעות ורוסאריו קפיטל.

 

המכרז על מחיר היחידה נסגר במחיר הגבוה ב-19% ממחיר המינימום. יש לציין כי במסגרת ההנפקה הציעה החברה בין 52,000 ל – 59,000 יחידות הכוללות 100 מניות במחיר מינימלי של 0.85 ש"ח ו – 50 כתבי אופציות ללא תמורה. החברה החליטה להיענות לבקשות לרכישת 52,000 יחידות במחיר של 101 ש"ח ליחידה. כמות זו הינה כמות המינימום שהוצעה במכרז.

 

לאחרונה דיווחה קסניה על גיוס בחברת הפורטפוליו פוליפיד, במסגרתו גויסו 22 מיליון דולר לפי שווי של 82 מיליון דולר, אחרי הכסף. בגיוס השתתפו בעלי מניות קיימים ולאחר השלמת סבב הגיוס, מחזיקה קסניה בכ-7.80% מהון המניות המונפק של פוליפיד, ובכ-6.37% מהון המניות של פוליפיד בדילול מלא.

 

אבישי נועם, מנכ"ל קסניה: "אנו רואים בהצלחת הגיוס ובביקושי היתר שהתקבלו בהנפקה, הבעת אמון של המשקיעים בפוטנציאל העסקי של קסניה. קסניה מנהלת פורטפוליו חברות מתקדמות ומבטיחות בתחומי הטכנולוגיה והמכשור רפואי ואנו מאמינים כי הן יציגו השנה הישגים עסקים חשובים, תוך יצירת ערך לבעלי המניות. כמו כן מגדלת קסניה באמצעות החממה הטכנולוגית VLX, בה היא שותפה, דור חדש של חברות אשר תגענה לבשלות בשנים הקרובות".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש