וועד עובדי הבורסה מוסר כי "העיצומים בבורסה לניירות ערך בת"א ננקטים בעקבות השינויים המבניים הצפויים בבורסה, הנעשים באופן חד-צדדי מבלי לקיים עם נציגות העובדים מו"מ בהתאם להתחייבות הבורסה כלפי העובדים. נציגות העובדים אימצה לה כלל שלא לפגוע בהליכי המסחר ואף לא פגעה בהם והעיצומים הננקטים הם מידתיים ומינוריים ומתבטאים באי ביצוע שעות נוספות בלבד.
לדברי הועד, התמונה אותה מציירת הנהלת הבורסה בפני בית הדין היא משוללת יסוד, מעוותת את המציאות. המרוץ של הנהלת הבורסה לבית הדין לעבודה בבקשה להוצאת צווי מניעה נגד העיצומים הננקטים ע"י עובדי הבורסה נועדה לכסות על מהלך חסר תקדים של הטעיה מפורשת של העובדים ונציגיהם בכל הקשור להתקשרות עם נאסד"ק. בעוד שמנכ"ל הבורסה הודיע לעובדים כי מדובר במגעים ראשוניים של בחינה וכי אין הסכם או עסקה, מתברר כעבור 10 ימים כי דירקטוריון הבורסה אישר את ההתקשרות עם נאסד"ק.
מהנהלת הבורסה נמסר כי "לצערנו ועד העובדים בחר בדרך כוחנית אשר פוגעת ביכולתה של הבורסה לתפקד כראוי ולבצע את המשימות העתידיות עליהן התחייבה. ההנהלה תמשיך להוביל בנחישות מהלכים לפיתוחה וחיזוקה של הבורסה וזאת לטובת הציבור כולו ועובדי הבורסה עצמם. יודגש כי ההנהלה התחייבה מספר פעמים כי לא תהיה כל פגיעה במצבת העובדים וכי אף עובד לא יפוטר בעקבות המהלכים לפיתוחה של הבורסה."
הועד אמר בתגובה כי מנכ"ל הבורסה הודה במכתב ששיגר לעובדים כי היה מנוע מלפרסם את הפרטים על העיסקה לאור העובדה שנאסד"ק היא חברה ציבורית. משמעות הדבר היא כי מנכ"ל הבורסה העביר מידע מטעה ומשולל יסוד לעובדים. מהלך זה ביחד עם הצגת עובדות חלקיות ולא מדויקות, העלמת מסמכים ע"י הנהלת הבורסה, מסירת חצאי אמיתות וסינון עובדות נועד להכפיש את עובדי הבורסה, כחלק מטקטיקות מו"מ של מנהליה".