גיל יניב, שכיהן ב-7 השנים האחרונות בתפקידי ניהול בכירים בקבוצת מגדל הודיע היום למנכ"ל מגדל, עופר אליהו, כי הוא מבקש לסיים את תפקידו "כדי ליטול פסק זמן מפעילות עסקית אינטנסיבית וממושכת ביותר" כדבריו. יניב הבהיר לאליהו, כי יעמוד לרשות מגדל ככל שיידרש לשם העברה מסודרת של התפקיד לכל ממלא מקום שיימצא.
עופר אליהו הודה ליניב על תרומתו הרבה למגדל ולענף הביטוח בשני העשורים האחרונים והביע תקווה כי בתום פסק הזמן שהוא מבקש לעצמו, ישוב גיל וישתלב בעשייה בענף. "לגיל יניב זכויות רבות ביותר בתחום חיסכון ארוך הטווח ובתחום הבריאות בכל היבטי העשייה. אני מכבד ומבין את רצונו ליטול פסק זמן מהעשייה האינטנסיבית שלו בתחום ומאחל לו הצלחה מלאה בכל אשר יפנה לאחריו" ציין אליהו.
יניב, המנהל הפורש של חטיבת חיסכון ארוך טווח ובריאות של קבוצת מגדל, הינו בעל תואר ראשון בכלכלה מאוניברסיטת חיפה ותואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת ת"א. בשני העשורים האחרונים הוביל יניב מהלכים עסקיים, ארגוניים ואסטרטגיים משמעותיים ביותר בענף הביטוח בכלל ובתחומי חיסכון ארוך הטווח בפרט.
במסגרת תפקידו כמנהל חטיבת חיסכון ארוך טווח ובריאות במגדל, עמד יניב מאחורי פיתוח מוצרים ושירותים חדשניים כגון "מגדלור לפרישה", "מרכז הפרישה" ו"מגדל רפואה אישית" שהוכתרו כמוצרי השנה של "עדיף" ועיתונאי הביטוח. כמו כן גיל יניב הגדיר והוציא לפועל את האסטרטגיה של הקבוצה לרבות בתחומי הגיל השלישי ושירותי הבריאות – מוצרים ושירותים שהגדילו את פעילות מגדל בתחומים אלו בשיעורים ניכרים. במסגרת תפקידיו בחברה אף הביא יניב לשינוי מערכי שירות ותפעול תוך שילוב מערכי מחשוב מתקדמים, שיפור הסכמים עם מבטחי משנה וכן שינוי מערכי התמרוץ שהביאו לקבוצה חיסכון כספי ניכר. קודם לתפקידו כמנהל חטיבת חיסכון ארוך טווח כיהן יניב כמנהל חטיבת המטה והטכנולוגיות של החברה.
גיל יניב הגיע למגדל לאחר כהונה בת 15 שנים בקבוצת "כלל" כמשנה למנכ"ל ומנהל אגף הפנסיה של כלל ביטוח וקודם לכן (החל בגיל 31) כמנכ"ל ולימים כשותף ב"תמורה" סוכנות לביטוח ותמורה יעוץ פנסיוני. במסגרת תפקידו זה, הקים יניב יחד עם עמיתו מאיר אוזן, את פורום מנהלי ההסדרים הפנסיוניים.