בהמשך לדיווח של אנרג’יקס מהשבוע שעבר בקשר עם היערכות החברה לתחילת עבודות ההקמה של שלב ב’ בהספק של 26MW לפרויקט Banie – חוות רוח בצפון מערב פולין, החברה מעדכנת היום (ראשון) כי ביום חמישי האחרון הושלם התיקון לחוק האנרגיות המתחדשות, והוארכה בחצי שנה האסדרה הנוכחית, לפיה מתקנים לייצור חשמל מטורבינות רוח שהקמתם תושלם עד ליום 30 ביוני 2016 יהיו זכאים, בנוסף להכנסות ממכירת חשמל, לתעודות ירוקות למשך 15 שנה.

 

לאור האמור, במהלך סוף השבוע חתמה החברה על תיקונים להסכמים עם ספקית הטורבינות וקבלן עבודות ההקמה של הפרויקט, האחראים על מכלול העבודות הנדרשות להקמת שלב ב’.

 

במסגרת זו, התחייבו ספקית הטורבינות וקבלן עבודות ההקמה להשלים את העבודות להקמתו של שלב ב’ בלוחות הזמנים הנדרשים בכדי להבטיח את זכאותו לתנאי האסדרה הנוכחית. עבודות ההקמה צפויות להתחיל באופן מיידי.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש