מיי סייז מודיעה הבוקר כי התקשרה במזכר הבנות עם ZAI Corporate Finance לשם רישום מניות החברה למסחר בבורסת ה- AIM השייכת לבורסה הראשית של לונדון. ZAI הינה יועץ ממונה, המייעץ לחברה בכל הנוגע לרישום ניירות הערך של החברה בבורסת ה-AIM.

 

החברה תשלם ל-ZAI עבור התקשרות זו סכום של 100 אלף ליש"ט באבני דרך: 25 אלפי ליש"ט שולמו עם החתימה על מזכר ההבנות; 25 אלפי ליש"ט ישולמו 30 יום לאחר החתימה על מזכר ההבנות ו-50 אלפי ישולמו עם רישום מניות החברה למסחר ב-AIM.

 

כמו כן, ZAI תהיה זכאית ל-5% מכל סכום שתגייס עבור החברה. יש לציין כי בורסת ה-AIM שאינה מפוקחת רגולטורית על ידי רשות ניירות הערך הבריטית (SCA) אלא מפוקחת על ידי הבורסה הראשית של לונדון (LSE), הדורשת כי לכל חברה הנסחרת ב-AIM ימונה יועץ ממונה – Nomad.

 

היועץ הממונה אחראי לייעץ לחברה על עמידתה בתנאי הסף לרישום למסחר, ובהמשך לעמידתה הרציפה בחוקים והכללים של הבורסה. בבורסת ה-AIM יש למעלה מ-40 יועצים ממונים, ו-ZAI הינו כאמור אחד מהם. החברה מדגישה כי מדובר בהתקשרות ראשונית, וכי אין כל וודאות כי תשלים את רישום ניירות הערך שלה בבורסת ה-AIM.

 

היקף הרכישות באינטרנט, שביצעו הצרכנים בבריטניה, הסתכם בשנת 2014 בכ-100 מיליארד ליש"ט. החברה רואה בשוק הבריטי פוטנציאל לפיתוח קשרים עסקיים עם קמעונאים ומעריכה כי הרישום הכפול יסייע לה לפתח את פעילותה בשוק זה. במקביל לרישום ניירות הערך של החברה למסחר בלונדון ממשיכה החברה בהליך הרישום גם בבורסת הנאסד"ק.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש