בהמשך לדיווחים של כיטוב פארמה, החברה מעדכנת הבוקר (חמישי) על השלמת הנפקה ראשונה של ניירות ערך בארה"ב של American Depository Shares 3,158,900 (כל ADS מייצג 20 מניות רגילות של החברה ללא ערך נקוב) וכן 3,158,900 סך דומה של כתבי אופציה סחירים בבורסת הנאסד"ק לרכישת ADSs (כל כתב אופציה מאפשר רכישת ADS אחד) במחיר לציבור של 4.13 דולר ליחידה של ADS אחד וכתב אופציה אחד.
כל כתב אופציה יהיה ניתן למימוש מיידי לתקופה של חמש שנים, בתוספת מימוש של 4.13 דולר לכל כתב אופציה. סך התקבולים ברוטו ממכירת ה-ADSs וכתבי האופציה עומדים על כ-13 מיליון דולר לפני ניכוי עמלות חיתום והוצאות בקשר עם ההנפקה.
בנוסף, התחייבה החברה להעניק לחתמים אופציה אשר ניתנת למימוש בתוך 45 ימים מיום החתימה על הסכם החיתום לרכישת עד ADSs 473,835 במחיר ההנפקה ו/או 473,835 כתבי אופציה נוספים לרכישת ADSs של החברה ובאותם תנאים של כתבי האופציה ואשר יימכרו לציבור במחיר ההנפקה, בגין הקצאת יתר לחתמים, ככל שתהיה.
נכון להיום, מתוך הקצאת היתר לחתמים, החתמים מימשו חלקית את האופציה לרכוש 220,074 כתבי אופציה נוספים לרכישת ADSs 220,074 של החברה מתוך סך הכמות. כמו כן, תקצה החברה לחתמים 157,945 אופציות לרכישת ADSs, כאשר כל כתב אופציה חתמים אחד יהיה ניתן להמרה ל ADS אחד, במחיר מימוש של 4.956 דולר לכל כתב אופציה חתמים ובאותם תנאים של כתבי האופציה אשר הונפקו לציבור.
נזכיר כי ביום שני האחרון הגישה החברה לרשות ניירות הערך האמריקאית (SEC) תשקיף סופי בגין הנפקה זו.