האנליסטים של ברקליס מביעים אמון בבנק הפועלים: במסגרת סקירה בעקבות הדוחות שפרסם הבנק מאתמול, הם קובעים מחיר יעד של 22 ש"ח למניית הבנק, עם 9% פוטנציאל אפסייד, בדירוג Underweight. בברקליס מציינים כי תוצאות היסוד של הפועלים היו טובות ועמדו בקנה אחד עם ההערכות שלהם.
בנק הפועלים פרסם תמצית של הדוחות הכספיים לרבעון השלישי ולתשעת החודשים הראשונים של שנת 2015: מהתוצאות עולה כי הרווח הנקי המיוחס לבעלי מניות הבנק הסתכם ברבעון השלישי של שנת 2015 בכ-802 מיליון ש"ח, בהשוואה ל-718 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד.
תשואת הרווח הנקי להון המיוחס לבעלי מניות הפועלים ברבעון שחלף הסתכמה ב-10.4% בחישוב שנתי, בהשוואה ל-9.8% ברבעון המקביל אשתקד.
בנוסף, הודיעו בפועלים כי הוחלט על חלוקת דיבידנד בסך של 12.08 אג’ למניה לבעלי המניות הרשומים עד המועד הקובע 30.11.15, כאשר מועד התשלום צפוי ב-9.12.15. היקף הדיבידנד הכולל - כ-160.4 מיליון שקל.
בתוך כך, דיווחו בפועלים כי הדירקטוריון אישר תוכנית רכישות למניות הבנק עבור מנהלים בכירים בסך של עד כ-0.9 מיליון שקל. הרכישות תבוצענה לאחר שעברו 2 ימי מסחר ממועד פרסום הדוחות הכספיים לרבעון השלישי של שנת 2015, ועד תום 45 ימי מסחר ממועד פרסום אותם דוחות כספיים.