בוני התיכון מודיעה הבוקר כי התקשרה במערכת הסכמים עם צד ג’, לפיהם תמכור החברה לרוכשת את מלוא זכויותיה בקרקע בפתח תקווה, וכן תסחר אופציה שבבעלות החברה, ביחס לחלקים האחרים בקרקע בעיר וזאת בתמורה כוללת בסך של כ-42.8 מיליון שקל.

 

הסכם מכר הזכויות וכן הסכם סיחור האופציה הותלו בתנאי מתלה הכולל את קבלת מכתב כוונות מהנאמן למחזיקי אגרות החוב סדרה ו’ של החברה, בתוך 7 ימים ממועד חתימת ההסכם, לפיו, יוסר השעבוד הרשום לטובת הנאמן, כנגד הפקדת סך כספי שלא יעלה על 23.7 מיליוני ₪, בחשבון העודפים המשועבד לנאמן.

 

נכון למועד דיווח זה, התקבלה הסכמתו העקרונית של הנאמן למתווה הסכם המכר, ובכפוף לקבלת הסכמה בכתב ייחשב התנאי המתלה הנ"ל כהתקיים.

 

תמורת מכר זכויות החברה בקרקע בפתח תקווה, בניכוי החוב לבנק ובניכוי הוצאות ומיסים בגין המכירה המוערכות על ידי החברה, צפויות להסתכם בכ-23.7 מליון ₪. סכום זה יופקד בחשבון העודפים המשועבד לנאמן וזאת בהתאם למועדי התשלומים שנקבעו בהסכם המכר.

 

לחברה צפוי רווח לפני מס מהעסקה המוערך בסך של כ - 11 מיליון ₪ לפני מיסים על הכנסה וכן תזרים חיובי, לפני מיסים על הכנסה, המסתכם לסך של כ- 11 מיליון ש"ח, זאת מעבר לסך של כ-23.7 מיליון ₪ שיופקד בחשבון העודפים ופירעון החוב הבנקאי על סך של 7.6 מיליון ש"ח.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש