בנימין נתניהו<br>קרדיט: פלאש90, יאיר שגיא
בנימין נתניהו קרדיט: פלאש90, יאיר שגיא

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, נפגש הבוקר (ה’) בלונדון עם ראש ממשלת בריטניה דיוויד קמרון. בפתח הפגישה אמר רה’’מ נתניהו: "אני מצפה לדון איתך בשלושה נושאים. הראשון הוא ביטחון: המזרח התיכון מתפורר תחת כוחות האסלאם הקיצוני - הסוני בהנהגת דאע’’ש והשיעי בהנהגת איראן. אני מאמין שנוכל לפעול יחדיו על מנת להדוף את האסלאם במזרח התיכון ובצפון אפריקה.

 

"הנושא השני, ולא פחות חשוב - שלום. אני רוצה לומר כאן, בדאונינג 10, שאני מוכן לחדש את המשא ומתן הישיר עם הפלסטינים, ללא תנאים מוקדמים לקיום המו"מ, ואני מוכן לעשות זאת באופן מיידי.

 

"הנושא השלישי - טכנולוגיה. העתיד שייך לאלה שמחדשים. בריטניה וישראל הם מרכזי טכנולוגיה, ישראל היא מרכז חדשנות בתחומי הסייבר ואם נאחד את המשאבים שלנו נוכל להציע עתיד טוב יותר", הוסיף נתניהו.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש