אברות תעשיות הודיעה אתמול כי במסגרת הנפקה לציבור ולמשקיעים מוסדיים של אגרות חוב (סדרה ד’), על פי דו"ח הצעת מדף, גייסה החברה 78 מיליון ש"ח, כאשר החברה נהנתה מביקושי יתר של כ-88 מיליון ש"ח. אגרות החוב (סדרה ד’) הינן מדורגות על ידי מעלות S&P בדירוג ilBBB+ להיקף סדרה של עד 78 מיליון ש"ח.

 

בהקשר זה נזכיר, כי עד לפני כמה ימים עמד היקף הסדרה לפי דוח הדירוג לעד 70 מיליון ש"ח, אולם לאור היקף ההתחייבויות המוקדמות של המשקיעים המוסדיים במסגרת המכרז המוסדי שהתקיים ביום 10.8.2015 הסכימה מעלות P&S להגדיל את כמות אגרות החוב הנכללת במסגרת דוח הדירוג לעד 78 מיליון ש"ח ערך נקוב. היתרה הבלתי מסולקת של קרן אגרות החוב (סדרה ד’) נושאת ריבית שנתית (לא צמודה) בשיעור של 5.5% אשר תשולם בתשלומים חצי שנתיים. תמורת ההנפקה עשויה לשמש את החברה, בין היתר, להרחבת הפעילות העסקית ו/או פעילותה השוטפת של החברה וכן למיחזור החוב הקיים, כפי שיוחלט על ידי הנהלת החברה או הדירקטוריון, מעת לעת. יובהר, כי טרם נקבעה החלטה בעניין.

 

עוה"ד אילן גרזי, מריה ברקוביץ וניר זוהר ממשרד פרל כהן צדק לצר ברץ ליוו את החברה במסגרת הליכי ההנפקה.

 

המפיצים במסגרת ההנפקה היו פועלים אי.בי.אי. - חיתום והנפקות בע"מ, איפקס הנפקות בע"מ, אקסלנס נשואה חיתום (1993) בע"מ וא.ס. ברטמן בע"מ.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש