קרדיט: depositphotos
קרדיט: depositphotos

במחלקת המחקר של FXCM ישראל מציינים הבוקר (ה’) כי "הדולר-שקל נסחר ביממה האחרונה כמעט ללא שינוי, וזאת למרות החלטת הריבית של הבנק הפדרלי אמש. הצמד נסחר בטווח הצר שבין 3.75-3.80, כאשר רק פריצה מתוך הטווח תסייע לאמוד את כיוון המהלך הבא של הצמד.

 

"אמש הותיר הבנק הפדרלי את הריבית ללא שינוי ולמרות הציפייה בשוק הבנק לא סיפק כל רמז חדש לגבי כוונותיו. ההערכות בשוק כרגע הן שהבנק יעלה את הריבית בספטמבר, אבל אמש לא ניתן היה למצוא לכך רמז בהצהרת הבנק, שהיתה דומה למדי להצהרה בחודש הקודם. נראה כי הבנק עדיין רוצה לשמור את הקלפים קרוב לחזה ולהמתין לנתונים הכלכליים הבאים כדי להחליט לגבי התזמון המדויק.

 

"כמו כן, מצבה של הכלכלה האמריקנית אמנם משתפר בהתמדה, אבל התנאים הגלובליים מתחילים לייצר אי ודאות, בעיקר בכל הנוגע לקריסה של השוק הסיני והתנודתיות במחירי הסחורות בתקופה האחרונה. הדולר אתמול כמעט ולא הגיב לפרסום, ונראה כי בשוק ימשיכו לעקוב מיום ליום אחר הנתונים הכלכליים והתבטאויות בכירי הפד כדי לאמוד את התזמון המדויק. בכל מקרה, הדולר נמצא כעת במוקד העניין בשוק הפיננסי", הוסיפו ב-FXCM.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש