חברת אנדימד  מדיקל מדווחת הבוקר כי חברת הבת, אנדימד בע"מ, המפתחת, מייצרת ומוכרת מכשור רפואי אסתטי, קבלה אישור שיווק מהרשויות הרגולטוריות בקוריאה (KFDA) למכשיר ה-NEWA המיועד לשימוש ביתי. מכשיר ה-NEWA מבוסס על טכנולוגיית 3DEEP שפותחה ע"י אנדימד, להפחתת קמטים והצערת העור.

 

במרץ 2014 קיבלה חברת הבת את אישור ה-KFDA לקו המוצרים המקצועי שלה, ה- EndyMed PRO וה- EndyMed Pure, המיועדים לשימוש על ידי רופאים, מכוני ספא וקוסמטיקאיות ומאז היא מוכרת מוצרים אלו גם בקוריאה. על פי סקר עולמי של האיגוד העולמי של הכירורגים הפלסטיים משנת 2014, קוריאה הדרומית נמצאת במקום הרביעי בעולם בסך הניתוחים הפלסטיים בעולם. אוכלוסיית קוריאה הדרומית מונה למעלה מ- 50 מיליון תושבים וכלכלתה, במונחי תמ"ג, מדורגת במקום ה- 15 בעולם.

 

אלעד מגל, מנכ"ל חברת אנדימד, מסר: "אנו שמחים על קבלת אישור ה-KFDA בקוריאה לשיווק מכשיר ה-NEWA של החברה, שכן מדובר בשוק גדול וחשוב שנוטה לאמץ טכנולוגיות חדשות. ה-NEWA מהווה מנוע צמיחה משמעותי של החברה ואנו מאמינים שהאישור בקוריאה יחזק את מנוע הצמיחה הזה בשוק הקוריאני בפרט וכן בהחדרת המוצר במזרח אסיה כולה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש