בהמשך לדיווח של אידיבי אחזקות מיום 18.6.2015 בקשר עם הגשת בקשה לאישור מכירת שלד החברה לבית המשפט הדן בהסדר החוב בחברה על-ידי נאמני הסדר החוב בחברה, מודיעה הבוקר כי בית המשפט אישר את מכירת שלד החברה לדניאל רקנאטי, הזוכה בהליך ההתמחרות שביצעו נאמני ההסדר בין המציעים אשר הגישו הצעות לרכישת השלד, תמורת סכום של 10 מיליון ש"ח.

 

בהחלטתו קבע השופט איתן אורנשטיין מבית המשפט המחוזי בתל אביב-יפו, כי "השלד מורק מכל התחייבות החברה והוא נמכר ללא תוכן כלכלי"; כי "מכירת השלד מהווה חלק ממימוש הסדר הנושים של החברה והיא תולדה של ההסדר"; כי "כל הזכויות של החברה מוקנות לנאמנות"; וכי "בית המשפט שוכנע, כי נעשו כל ההליכים הדרושים על-ידי נאמני ההסדר על מנת להשיא את התמורה".

 

 באידיבי אחזקות מציינים כי בקשת המכירה נקבה בשתי חלופות למכירה, כאשר החלופה בתמורה לסכום של 10 מיליון ש"ח התבקשה בדרך של העברת כל מניות החברה לבעלות הרוכש ומחיקת מניות החברה ממסחר בבורסה לניירות ערך בתל-אביב. נאמני ההסדר מסרו לחברה, כי בכוונתם לפנות לבית המשפט לשם מתן צו לאישור המכירה לפי חלופה זו, וכי לכשתוגש הבקשה לבית המשפט, היא תצורף לדיווח מיידי שתפרסם החברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש